Binance.com Recenze 2020 – Podvod nebo ne?

 

Zkontrolovat obsah

Jaká by byla nejčastější kontrola při spuštění nového webu na internetu? Nejběžnější recenze, zejména pokud je nově spuštěným webem burzovní / obchodní web

je, že by to mohl být podvod! Prohlášení, které běžně říkají lidé, kteří si o webu přečetli pouze negativní recenze, ale sami se jej nepokusili použít ani prozkoumat. Ale navzdory skutečnosti, že o nich lidé mluví špatně, je stále naší povinností zajistit, abychom se podívali na jejich web a nechali na ně upozornit několik funkcí, než jim vůbec nedůvěřujeme.

S tím, co bylo řečeno, dnes přezkoumáme novou burzovní společnost s názvem Binance.com. Navzdory tomu, co lidé říkají o nových webových stránkách, pokusíme se je rozebrat a vědět, co je nutí k zaškrtnutí. Bez dalšího prodlení si o tom promluvme!

Pozadí

Binance pochází z kombinace slov„ Binary “+„ Finance “. Binance skutečně nabízí mnoho různých produktů ve finančním prostoru souvisejících s kryptoměnami, včetně spotového obchodování, fiat nákupů, obchodování s marží a kryptoměn na jejich globální burze.

Společnost stojící za společností Binance je v současné době registrována na Maltě. Než se přestěhovali do Evropy, původně plně působili v Číně, ale kvůli regulačním problémům s kryptoměnami se společnost rozhodla převést operace nejprve do Japonska, později na Maltu, aby bylo prostředí příznivější pro regulaci a příznivější.

Generálním ředitelem a zakladatelem společnosti je Changpeng Zhao kdo se předtím, než se připojil ke krypto prostoru, zabýval vysokofrekvenčním obchodováním v Šanghaji. Pracoval v týmu peněženky Blockchain.info a pracoval jako technický ředitel na kryptoburze OKCoin, než v roce 2017 založil v Číně společnost Binance.

Společnost měla své ICO v červenci 2017 a po několika měsících vydala své burzovní webové stránky, kde lze jejich coin BNB použít k úhradě transakčních poplatků. Na začátku roku 2019 spustili Binance Jersey, nezávislou společnost zaměřenou na jejich evropskou expanzi, a později v září Binance.US, aby pomohli občanům USA nakupovat kryptoměny snadným a regulovaným způsobem.

Na svých webových stránkách uvádí, že jsou schopny zpracovat 1 400 000 objednávek za sekundu při průměrném denním objemu 1,2 miliardy USD, což z nich dělá největší směnárnu kryptoměn na světě na 24hodinových svazcích. Působivá čísla, pokud vezmete v úvahu počet lidí, kteří denně chodí na jejich webové stránky.

Binance je jedním z nejaktivnějších členů komunity mezi kryptoburzami. Na své Facebooku stránce a Twitteru sdílejte všechny důležité aktualizace, které si musíte být vědomi, což má dopad na obchodování a kryptoprostor. Na webu Reddit se můžete zapojit do diskusí s ostatními uživateli a toto je také jedno z fór, kde Binance aktivně reaguje na dotazy uživatelů . Binance provozuje několik telegramových kanálů věnovaných různým tématům, včetně oznámení, diskusí a průzkumů. Mají také samostatné kanály pro anglicky a čínsky mluvící uživatele. Binance.vision je domovem Binance Academy, specializované platformy, kde se můžete dozvědět vše, co potřebujete o bitcoinech a altcoinech, od technologie po obchodování. Jejich materiály jsou dobře strukturované a snadno pochopitelné, aby bylo zajištěno, že jejich průvodci a návody osloví největší publikum.

Ověření na Binance.com

Úrovně ověřování jsou při výměně webů nepříjemné, jedná se také o bezpečnostní prvek, který může pomoci monitorovat naše obchodní úrovně a udržovat příručku, která nám pomůže kontrolovat nežádoucí obchody. Co jsou úrovně ověření? Úrovně účtu jsou zde proto, aby uživatelům zabránily v překročení jejich běžné obchodní kapacity. Většina webů má nyní ruční aktivaci, která vyžaduje informace od uživatele odeslaného společnosti ke kontrole. Existují také úrovně ověření, které nesouvisejí s obchodováním, ale s omezeními vkladů / výběrů.

Existují tři úrovně ověření dostupné na Binance.com a tyto úrovně ověření platí pro limity výběru. První úroveň má 24hodinový limit výběru 2 BTC, druhá úroveň umožňuje výběr až 100 BTC, poslední úroveň by byla úroveň 3 a tato by měla vyšší limit než 100 BTC (přesná částka není zveřejněna). Jak zvýšíme úroveň účtu, abychom zvýšili jeho limity pro výběr?

Chcete-li zvýšit běžnou úroveň (LVL 1) na úroveň 2, je třeba zapnout zabezpečení SMS ověřování / Google ověřování. Což je skvělé, pokud se nás zeptáte, protože se jedná o zásadní zvýšení limitu účtu. Jakmile je toto zapnuto, je třeba předložit další ověřovací dokumenty, aby byl účet zvýšen na úroveň 2. Musíte uvést své jméno, datum narození, adresu a podpůrné dokumenty, včetně státem vydaného občanského průkazu, pasu nebo řidičský průkaz. Musíte také nahrát svou vlastní fotografii, aby systém mohl porovnat fotografii na vašem ID s vašimi nahranými soubory, takže pro usnadnění procesu se ujistěte, že je obrázek jasný a váš obličej je plně viditelný. Ověření dokončíte tak, že naskenujete QR kód zobrazený na obrazovce, aby bylo možné telefonní číslo propojit s vaším ověřeným účtem. Upozorňujeme, že o ověření se můžete pokusit pouze třikrát během 24 hodin, ale pokud je vše odesláno správně, proces trvá jen asi 10–15 minut.

Účet úrovně 3 musí projít procesem ručního ověření, který vyžaduje, aby uživatel kontaktoval tým podpory a požádal o jeho schválení.

Chcete-li vytvořit účet pomocí Binance.com jednoduše přejděte na jejich web a klikněte na registraci. Toto naleznete v pravém horním rohu domovské stránky. Bude poskytnuta samostatná karta, která bude vyžadovat váš aktivní e-mail, heslo (pro účet Binance) a ID doporučení, pokud jej máte. Jakmile jsou poskytnuty všechny informace, přečtěte si podmínky použití a klikněte na Registrovat. Registraci dokončíte kliknutím na potvrzovací odkaz zaslaný na uvedený e-mail.

Po prvním přihlášení k účtu bude uživatel vyzván k aktivaci dvoufaktorového ověřování pod účtem. Existují dvě možnosti, jedna by byla Google Authenticator a druhá funguje pouze pro uživatele z pevninské Číny, což je SMS ověřování. Zjistili jsme, že je opravdu působivé, že když se poprvé přihlásíte ke svému účtu, je to, že nejste hodeni hned k žralokům, měli jsme na mysli, že nebudete hodeni přímo k živé obchodní desce a přesměrovali by vás na kartu zabezpečení místo toho je třeba se o všechno postarat, než přejdete do obchodování.

Funkce

Existuje několik funkcí, které tento web musí zajistit, aby se uživatel při registraci cítil pohodlně. Již jsme zmínili několik bezpečnostních funkcí, včetně možnosti přidat 2FA do vašeho účtu. Mají také úrovně ověření limitů výběru, které uživateli umožňují přidat vrstvu na úrovni, pokud prošly požadavky na upgrade účtu na jinou úroveň.

Můžete také přidat soukromý klíč API, kde máte přístup ke všem obchodním službám Binance.com z webu nebo mobilní aplikace třetí strany, což usnadňuje přenos z jednoho zařízení do druhého. Jednou z jejich slavných funkcí, o které budeme hovořit později v této recenzi, je schopnost registrovaného uživatele ZAPNOUT / VYPNOUT platbu poplatků pomocí mince BNB.

Kromě více než 100 různých coinů, s nimiž si můžete vybrat, nabízí Binance také přímý nákup bitcoinů, etherea, zvlnění, litecoinů, BNB, bitcoinových hotovostí a několika stabilcoinů jako PAX, BUSD a TUSD.

Burza má dvě různá rozložení. Základní design pomáhá novým uživatelům dostat se na kloub obchodnímu pocitu, má všechny důležité informace, které byste potřebovali k zahájení obchodování s krypto na Binance. Graf má aktuální ceny, kniha objednávek představuje nejaktuálnější obchody a můžete také vidět všechny cenové změny různých mincí, se kterými můžete obchodovat.

Pokud již máte zkušenosti s obchodováním, obrazovka předběžného obchodování bude vyhovovat všem vašim potřebám. Zde jsou uvedeny všechny nástroje pro tvorbu grafů, které byste potřebovali, abyste mohli přijít a provést svoji obchodní strategii. Kniha objednávek a hloubka trhu jsou také zastoupeny na řídicím panelu obchodování a můžete si vybrat z různých pokynů, jako jsou limitní, tržní a zastavovací pokyny, které pomáhají vašemu řízení rizik. Zde můžete také obchodovat s marží na několika kryptách.

Zkušení obchodníci si mohou užít výhody pákového efektu, který je na platformě Binance Futures k dispozici až 125krát. Futures kontrakty jsou nyní k dispozici v obchodních párech BTCUSDT a ETHUSDT a na tuto platformu můžete také umístit stejné typy objednávek, jaké byste normálně udělali na palubní desce spotového trhu. Rozdíl je v tom, že zde lze u permanentních kontraktů využít pákový efekt až 125x na BTC a 50x na ETH. O různých obchodních řídicích panelech si můžete přečíst v další části.

Obchodování s marží je doporučeno pouze pro zkušené obchodníky, protože zde můžete přijít o investovaný kapitál, pokud nepoužíváte správné řízení rizik. Současně, pokud využíváte obchodování s marží, vaše dostupné prostředky k obchodování se zvyšují o páku, kterou využijete, což může vést k výrazně vyšším ziskům v případě, že se trh bude pohybovat v souladu s vašimi očekáváními.

Kromě obchodování s marží společnost Binance nedávno představila dva nové způsoby, jak vydělat peníze na svých kryptoměnách. Binance Lending vám umožní vydělat až 10% průměrného ročního výnosu z vašich krypto vkladů. Prostřednictvím flexibilních vkladů můžete své prostředky kdykoli vybrat, ale pokud jste ochotni se zavázat k delšímu období, s pevnými vklady můžete vydělat podstatně více.

Sázení je další forma získávání mincí za vaše nepoužívané altcoiny. Musíte jen držet své coiny na svém účtu Binance a získáte odměny za sázení. Dobrou zprávou je, že své mince můžete na platformě používat stejně jako v každém případě, protože sázením můžete své mince přeložit nebo obchodovat.

Poplatky na Binance.com

O vytvoření účtu, funkcích jeho webových stránek jsme již hovořili; je ideální čas promluvit si o tom, kolik účtují za obchod. Kolik si tedy účtují? Při aktuálním kurzu účtuje Binance za každý obchod pouze poplatek 0,1%. Kromě toho společnost Binance také provozuje model poplatků pro tvůrce s množstevními slevami, které vám umožňují zmenšit vaše obchodní poplatky na pouhých 0,012%.

Ve srovnání s jinými webovými stránkami, které jsou dnes k dispozici, mají pravděpodobně dosud nejlevnější obchodní poplatek! Ještě lepší je, že mají své vlastní mince BNB které lze použít při jejich výměně webové stránky. Jak již bylo zmíněno dříve, jednou z jejich funkcí je zapnutí / vypnutí schopnosti platit poplatky s vlastní mincí.

Pokud platíte za použití BNB, získáte z obchodních poplatků provést 25% SLEVU. To znamená, že poplatek za obchodování ve výši 0,1%, který je levný, by po přidání slevy ještě snížil na 0,075%. Jak úžasné je to? Možná budete chtít přečíst o jejich mincích, jak je diskutována v tomto vlákně .
Vklady jsou na Binance vždy zdarma ve všech stovkách mincí, které nabízejí. Neexistuje žádné minimum pro vklady, ale pro výběry platí limity jako minimální částka, kterou můžete odeslat z platformy. U výběrů účtuje Binance pouze síťový poplatek platný za konkrétní minci, kterou chcete vybrat.

Obchodování na Binance.com

Nyní přichází zábavná část! Burza Binance.com je rozdělena na dvě části. Jedním by byla karta Základní a druhou karta Pokročilé. Podíváme se na obě tyto karty, ale zaměříme se spíše na základní, protože obě jsou v zásadě stejné, přičemž „pokročilý“ má více věcí, na které se může dívat a zmást.

Chcete-li přejít na základní platformu pro výměnu, přihlaste se ke svému účtu. Pamatujete si dříve, že jsme hovořili o přesměrování na kartu vašeho bezpečnostního účtu po přihlášení? Na stejné stránce přejděte do levého horního rohu obrazovky a klikněte na kartu „Exchange“. Tím se otevřou dvě možnosti, ze kterých si můžete vybrat, jak je uvedeno – vyberte prosím základní.

Na výše uvedeném snímku obrazovky je v levém horním rohu okna vidět vybranou burzu BNB / BTC (výchozí by samozřejmě měla být jejich vlastní mince). základní obchodní obrazovka. Nalezeno vedle burzy, na druhou je poslední cena za směnu mezi BNB a BTC, vedle toho je 24hodinový směnný kurz a dále dolů na pravou stranu by byly nejvyšší a nejnižší ceny zaznamenané do 24 hodin doba. Zobrazené grafy lze měnit mezi „Svíceni“ a „Hloubkou“ podle toho, na co se chcete dívat.

Jelikož se jedná o exkluzivní web BTC, budou všechny mince spárovány s BTC. To najdete na pravém bočním panelu základního obchodního okna. seznam dostupných coiny které lze obchodovat, budou probrány později v této recenzi.

Chcete-li koupit nebo prodat objednávku, musíte přejít do střední oblasti, kde můžete zadávat objednávky. Cenu BTC lze libovolně změnit na jakoukoli hodnotu, o které si myslíte, že je zisková. Po změně nebo zachování ceny vyberte částku BNB nebo jakýkoli pár pro vaše BTC a klikněte na KOUPIT / PRODAT. Úspěšné objednávky budou poté umístěny na levé straně obchodní stránky. Všechny otevřené příkazy lze zobrazit také ve spodní části obchodní stránky. Chcete-li k tomu přistupovat, jednoduše přejděte dolů a měla by to být nejnižší část stránky.

Nyní přejdeme na stránku pro pokročilé obchodování, vše se přepne do nočního režimu a rozdíl je v optimalizovaném umístění důležitých karet na stránce obchodování. Indikátory byly převedeny do levé horní části obchodní stránky, zcela vpravo by byly svícny a hloubkové grafy; zde také můžete změnit zobrazení z normálního nebo celoobrazovkového režimu.

Na pravém bočním panelu se nacházejí objednávky na nákup a prodej, které byly nedávno splněny. Níže jsou karty objednávky, kde najdete vše, co má něco společného s objednávkou. Vpravo dole jsou karty Otevřené příkazy, Historie obchodu a Fondy.

Jedna věc, která této webové stránce chybí, pokud jde o jejich obchody, by byly vzdělávací materiály, které mohou být velmi užitečné pro nové obchodníky, kteří se chtějí dostat do světa obchodování. Pokud uvažují o přidání funkcí na své webové stránky, je dobré přidat vzdělávací materiál.

Dostupné mince k obchodování

„Obrovský výběr párování“ pokorná myšlenka na mince k dispozici k obchodování na webových stránkách Binance.com. A to je prostě pravda a žádná slova nemohou popsat páry dostupné pro výměnu. Abychom jmenovali několik obchodovatelných mincí, máme BNB, archu, bitcoiny, Dash, ethereum, ETH Classic, litecoiny a spoustu dalších mincí! Chcete-li získat seznam úplných dostupných párování, přejděte na jejich web a vytvořte si účet, zde je aktuální seznam mincí dostupných na Binance.

Podporované mince

CTR, MATIC, IOTX, CDT, DOCK, STX, DENT, AION, NPXS, BCPT, VIBE, DGD, SUB, ZRX, BCD, POA, AE, IOST, BCH , POE, OMG, BAND, HORKÉ, BTC, NKN, CVC, IOTA, BTG, BCX, ARK, BTM, TRIG, RCN, ARN, KEY, BTS, BTT, ONE, ONG, ANKR, GNT, ALGO, SC, ONT , PPT, RDN, RUB, PIVX, ARDR, AST, CLOAK, MANA, NEBL, VTHO, MEETONE, QSP, SALT, STORM, ATD, ICN, ZEC, REN, APPC, JEX, REP, ADA, ELF, REQ, STORJ , ICX, ADD, LOOM, ZEN, YOYO, PAX, DUSK, DOGE, BOLT, HBAR, RVN, NANO, WAVES, CHZ, ADX, XRP, WPR, KAVA, HCC, SYS, KOKOS, TUSD, PLYN, WABI, STRAT, ENG, THETA, ENJ, KZT, WAN, OAX, GRS, UND, PERL, TFUEL, LEND, DLT, TROY, LLT, SBTC, XTZ, AGI, MOD, EON, EOP, EOS, GO, NCASH, OST, BLINK, HC, ZIL, SKY, NAS, XEM, NAV, GTO, CTXC, WTC, XVG, TNB, BCHSV, DNT, STEEM, TNT, KMD, IQ, CMT, MITH, ERD, CND, UAH, FTM, POWR, KNC, GVT, WINGS, CHAT, RLC, PHB, BGBP, ATOM, BLZ, SNM, SNT, FUN, SNGLS, COS, QKC, FET, ETC, ETF, BNB, CELR, ETH, MCO, NEO, TOMO, LRC, MTH, XZC, GXS, MTL, VET, BNT, USDT, QLC, LBA, USDS, MDA, DASH, EDO, AMB, FUEL, TRY, TRX, EUR, LSK, NULS, BEAM, CAN, DCR, NGN, DATA, ENTRP, LTC, USDC, WIN, HNST, EVX, NXS, CBM, INS, XLM, LINK, MFT, QTUM, LUN, BQX, POLY, VIB, VIA, VRAB, BAT, BRD, BUSD, ARPA, XMR.

Další informace o obchodování s maržemi altcoinů na Binance.

Snadné použití

Během posledních několika let se Binance snažila zefektivnit proces výměny kryptoměn profesionálním, ale přesto uživatelsky přívětivým způsobem. Jejich projekt s názvem Binance Academy vysvětluje základní koncepty kryptoměn a obchodování, které pomáhají i novým truhlářům v oboru rychle získat všechny potřebné informace, které by potřebovali, aby mohli začít.

Web je velmi citlivý a snadno se v něm orientuje. Jejich web nemá vůbec žádné problémy se zpožděním. To znamená, že když přejdeme z jedné karty na druhou, všechno se stane v jediném okamžiku a vy nebudete nuceni čekat v trapném tichu na přechod na další stránku.

 

Různé obchodní panely skutečně pomáhají uživatelům zajistit, aby měli správné rozhraní v závislosti na jejich odbornosti. Jak základní, tak pokročilí uživatelé pravděpodobně na burze najdou to, co hledají. Návody a návody jsou jasné s mnoha různými snímky obrazovky, které vám pomohou krok za krokem obejít platformu.

 

Jejich mobilní aplikace v App Store a Obchod Google Play pomáhá uživatelům ovládat svůj účet na cestách a je také využíváno prostřednictvím procesu ověřování. Dokonce si můžete stáhnout APK pro Android přímo z Binance.com, pokud nechcete obchod procházet.

Zákaznická podpora

Po tom všem zkoumání pomocí jejich funkce a jak obchodovat, je nyní čas podívat se na druh podpory, kterou mají pro své zákazníky. Jednou z důležitých věcí při pohledu na burzovní / obchodní platformy by bylo vědět, o čem je jejich služba péče o zákazníky.

V tolika recenzích jsme zdůraznili, že pokud jde o weby, které nakládají s penězi, je pro jejich pokrok nezbytná péče o zákazníky, protože to překlenuje propast mezi společností a zákazníkem.

Zde na Binance.com je registrovaný zákazník může kontaktovat prostřednictvím e-mailové podpory, protože ještě nemá na svých webových stránkách integrovaný systém živého chatu, možná bude přidána funkce v budoucnu. Kromě e-mailové podpory, na kterou se lze obrátit prostřednictvím support@binance.zendesk.com, je možné ji také kontaktovat prostřednictvím QQ Group: 344615861. QQ je aplikace pro zasílání zpráv, která je v Číně široce používána. Lze je také sledovat prostřednictvím jejich účtů na Facebooku, Twitteru, Weibo a Wechatu.

Uživatelská zkušenost

Jejich poskytované funkce jsou skvělé. Trochu času stráveného procházením webových stránek a prozkoumáním karet nás přesvědčilo, že stačí jen čas na seznámení s jejich zvyklostmi a spokojenost s tím, co mají. Jak již bylo zmíněno dříve, jejich web nemá žádné problémy se zpožděním, takže je to skvělé. Poskytnuté bezpečnostní funkce jsou dostatečné k zajištění vašeho účtu.

Co lidé říkají o tomto webu? Většina negativních tvrzení mohou být jen názory na to, co o nich lidé říkají, a jsou právě tím, žádný důkaz negativních tvrzení, která na webu mají. Můžete si přečíst něco o tom, jak říkají, že web je schéma čerpání a skládky, které byste měli znát. Kliknutím na tento odkaz budete přesměrováni na recenze.

Za zmínku stojí také to, že během roku 2019 bylo společnosti Binance odcizeno přibližně 40 milionů dolarů bitcoinů .com v hackerském incidentu spolu s kódy tokenů 2FA a API. Hackeři použili několik technik, včetně phishingu, virů a dalších útočných metod, protože generální ředitel burzy o incidentu napsal v blogový příspěvek . Dobrou stránkou příběhu je, že Binance plně odškodnil své uživatele a byl zcela transparentní ohledně události před veřejností a také poskytl následná opatření, která přijali, aby se v budoucnu takové problémy nestaly.

Klady a zápory

Pros

  • Výměna zaměřená na bitcoiny
  • Velmi nízké poplatky
  • Nesčetné množství mincí k výměně
  • S webem nejsou žádné zpoždění

Nevýhody

  • Různé domény pro uživatele z USA, Evropy a zbytku světa

Podporované platební metody

  • Kreditní karta
  • debetní karta
  • Bankovní převod
  • AdvCash
  • MNP

Podporované země

Neexistují žádné informace o zemích s omezeným přístupem v Binance, protože nyní provozují samostatné platformy pro uživatele ve Spojených státech a v Evropě, které mohou správně sloužit všem uživatelům při dodržení místních předpisů. Každá platforma má však svou omezenou základnu zemí a slouží pouze vyhrazeným zemím, jak je uvedeno v jejich podmínkách. Předpokládáme, že sankcionované země nejsou povoleny.

Časté dotazy – Často kladené otázky o Binance

Může občan USA používat Binance?

Počínaje červnem 2019 se američtí občané nesmí zaregistrovat na Binance.COM a platformě, která od září 2019 nabízí zcela obchodování s kryptoměnami pro rezidenty Spojených států. Dobrou zprávou je, že souběžně s tím přesunul Binance své kompletní americké operace do samostatné entity: Binance.US. Na této platformě jsou všichni občané USA vítáni k registraci, obchodování s kryptoměnami, přičemž jsou plně v souladu s místními předpisy.

Můžete si koupit bitcoin na Binance?

Ano, můžete si koupit bitcoin na Binance pomocí několika platebních metod, včetně kreditních karet, bankovního převodu a více než 150 různých kryptoměn. Nová funkce společnosti Binance, obchodování s bitcoiny P2P, je nyní k dispozici v mobilní aplikaci Binance.

Které mince jsou na Binance podporovány?

Na Binance je k obchodování k dispozici více než 150 mincí. Můžete obchodovat s bitcoiny nebo jinými významnými altcoiny, jako je ethereum, ripple, litecoin nebo alternativně můžete také obchodovat s kryptoměnami proti stablecoinům. Vzhledem k tomu, že Binance každou chvíli uvádí nové mince na základě poptávky komunity, podívejte se na jejich informační stránku s nejaktuálnějším seznamem dostupných mincí.

Jak mohu vybrat peníze z Binance?

Z Binance můžete vybírat pouze kryptoměny, žádné fiat, například výběry v USD nebo EUR. Pokud jde o altcoiny, máte možnost vybrat 150+ různých kryptoměn na jejich příslušnou adresu peněženky. Bez ověření můžete za každých 24 hodin vybrat mince v hodnotě až 2 BTC. Každý výběr musí být potvrzen e-mailem nebo ověřovacím kódem v mobilní aplikaci.

Jak dlouho trvá výběry z Binance?

Výběry na Binance se odehrávají okamžitě, doba potřebná k tomu, aby se mince dostaly do peněženky, skutečně závisí na provozu blockchainu, který používáte. V závislosti na kapacitě to může trvat cokoli od půl hodiny do 3 dnů, obvykle výběry bitcoinů zpracovány do hodiny.

Mám si ponechat své kryptoměny na Binance?

Binance je burza pro obchodování s kryptoměnami, a proto nabízí peněženku pro uložení vašich mincí. Ačkoli Binance vynaložil veškeré úsilí, aby vaše prostředky byly v bezpečí, obecně není vhodné držet kryptoměnu na burze. Tyto platformy jsou vystaveny hackerskému riziku a dokonce i váš účet může být napaden, pokud jste nevěnovali pozornost bezpečnostním opatřením. Proto je jen vhodné zadržet tolik kryptoměny na Binance (a na jakékoli jiné burze), které používáte pro každodenní obchodování. Dlouhodobé držení kryptoměny by mělo být uchováváno offline v řešeních chladírenského úložiště.

Byl Binance někdy napaden?

Ano, v roce 2019 byl Binance napaden, když útočníci ukradli bitcoiny v hodnotě 40 milionů dolarů, kódy API a autentizace 2FA. Binance byl ohledně incidentu zcela transparentní a ztrátu svých klientů zcela vymáhal.

Jak vložíte peníze do Binance?

Na Binance můžete vložit více než 150 různých coinů a máte také možnost koupit kryptoměnu přímo pomocí kreditních karet. Přejděte na stránku Vklad na svém účtu Binance a vyberte altcoin, který chcete odeslat na platformu. Zde se vygeneruje vaše jedinečná adresa pro vklad, kam můžete poslat prostředky. V některých případech je adresa vkladu stejná pro všechny uživatele (jako v případě BNB), v tomto případě si nezapomeňte poznamenat poznámku, což je váš jedinečný identifikátor transakce. Binance čeká na potvrzení 1 bloku pro BTC a 12 potvrzení pro ETH a ERC20 tokeny, než bude částka připsána na váš účet. Vklady jsou na Binance zdarma.

Jak se počítají obchodní poplatky Binance?

Při používání Binance je třeba věnovat pozornost několika různým poplatkům. Dobrou zprávou je, že vklady jsou na Binance zcela zdarma a za výběry musíte za zpracování transakce zaplatit pouze malý síťový poplatek. Poplatky za spotové obchodování využívají objemově vážený model poplatku výrobce a příjemce. Pro měsíční objem nižší než 50 BTC musíte zaplatit 0,1% jako příjemce i tvůrce. V případě, že trhu (tvůrci) poskytnete likviditu, vaše poplatky se snižují o objem, který měsíčně obchodujete. Binance také poskytuje slevu držitelům mincí BNB, můžete si zkontrolovat své obchodní poplatky na svém účtu, který uvádí vaši VIP úroveň od 0 do 9. U obchodů s pákovým efektem musíte zaplatit úrokovou sazbu půjčky s marží, která je účtována každý den v 0: 00 UTC čas pro otevřené pozice. Tato úroková sazba půjčky závisí na minci, se kterou obchodujete, a vaší VIP úrovni. U obchodů s futures platíte poplatek za obchodování s futures znovu za otevřené obchody v čase 0:00 UTC. Poplatek za obchodování s futures se na základě vaší VIP úrovně pohybuje mezi 0,0 a 0,4%.

Existuje aplikace pro Binance?

Ano, Binance má mobilní aplikaci dostupnou pro uživatele Android i iOS. Aplikace Binance vám umožňuje obchodovat odkudkoli a využívat funkce platformy na cestách s plnou funkčností. Možnost obchodování s kryptoměnou P2P je aktuálně k dispozici pouze v mobilní aplikaci.

Je Binance coin dobrá investice?

Binance Coin (BNB) je vlastní nativní token burzy. ICO bylo provedeno v roce 2017, cena ICO byla původně nastavena na 0,1 USD, zatímco coin je v současné době obchodován za 21 USD. Mince úspěšně přežila velkou kryptoměnu na začátku roku 2018 a od té doby získává na hodnotě. Kromě výměny BNB za jiné altcoiny můžete také použít minci Binance k úhradě cestovních výdajů, jako je hotel a let, koupit virtuální zboží a také akceptovat v některých obchodech. BNB vám také poskytuje slevy z poplatků za obchodování na Binance, pokud na svém účtu držíte určitý počet mincí. Binance čtvrtletně spaluje (odstraňuje) mince z trhu, aby snížil nabídku, což má vliv na zvýšení cen. Dokud Binance nezažije zásadní hackerský nebo krádežový incident, může být BNB jednou z mála dobrých dlouhodobých investic do kryptoměn, přičemž je třeba mít na paměti, že investice do kryptoměn jsou vždy riskantní a podléhají vysoké volatilitě na trhu.

Závěr Binance Posouzení

Bavili jsme se, když jsme procházeli webem a zkoumali jsme jeho funkce a to, o čem je jejich platforma pro výměnu. Pokud se nás zeptáte, zda je to bezpečné místo pro obchodování s. Binance je relativně nový – ale dokázali si v prostoru kryptoměny vydělat velkou důvěru.

Ve skutečnosti je to dnes jedna z nejdůvěryhodnějších kryptoměn a obchodních platforem. A když přidali nové funkce, jako je EUR & GBP Fiat podpora s Binance Jersey a také podpora kreditních karet na jejich hlavní platformě – platformu Binance můžeme rozhodně doporučit všem – nováčkům i krypto nadšencům „OG“.

Go to binance.com